Clementoni igra Koliko je sati?

Clementoni igra Koliko je sati? Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Clementoni igra Koliko je sati?.pdf
ISBN
1627136131409

OPIS

“Koliko je sati?” odlična igra za zabavno učenje na sat. Djeca slažu pločice i igraju se s velikim satom koji dolazi u paketu, tako vježbajući povezivanje prikaza vremena u analognom i digitalnom obliku s različitim dnevnim aktivnostima. Na poleđini pločica mogu se pročitati opis aktivnosti i najispravniji način izgovaranja vremena. Paket sadrži: 14 pločica koje prikazuju vrijeme, 14 pločica koje prikazuju aktivnost, 1 veliki sat s dvije plastične ruke i podnožje, 1 upute s savjetima za pojedinačnu i grupnu igru. Dob: 5+ god.

Djeca slažu pločice i igraju se s velikim satom koji dolazi u paketu, tako vježbajući povezivanje prikaza vremena u analognom i digitalnom obliku s različitim dnevnim aktivnostima. Na poleđini pločica mogu se pročitati opis aktivnosti i najispravniji način izgovaranja vremena. Clementoni didaktičke igre za djecu 8 u 1.

Kako dob utječe na to koliko psi spavaju? Zašto mladi psi toliko spavaju? Kad se tvoj štenac ne igra, on obično spava od silne iscrpljenosti. Didaktička igra sa satom i karticama, za učenje vremena, za djecu u dobi od 5 godina na više. Naučite koristiti sat, razlikovati kazaljke i reći koliko je sati. Ekipa igra tvrdo, lukavo i pod svaku cijenu na rezultat.

POVEZANE KNJIGE