Posljednje što mi je rekla

Posljednje što mi je rekla - Green, Linda | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Green, Linda
DIMENZIJA
11,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Posljednje što mi je rekla.pdf
ISBN
3466807326480

OPIS

Posljednje što mi je rekla ČAK I NAJDUBLJE ZAKOPANE TAJNE ZNAJU PRONAĆI SVOJ PUT NA POVRŠINU. Trenutak prije svoje smrti, Nicolina baka Betty šapne joj da se u dnu dvorišta nalaze dječica. Nicolina majka tvrdi da je riječ o besmislenome trabunjanju umiruće žene. Međutim, kada Nicolina kći pronađe kost igrajući se u Bettynu vrtu, postane jasno da vrt skriva zlokobne i mračne tajne iz prošlosti. Hoće li razotkrivanje bolnih obiteljskih tajni u konačnici razoriti Nicolinu obitelj?

A posljednje riječi uputila je upravo njoj ... Linda Green - Posljednje što mi je rekla. Trenutak prije svoje smrti, Nicolina baka Betty šapne joj da se u dnu dvorišta nalaze dječica.

Međutim, kada Nicolina kći ... Drugi je razlog zato što je Mojim rođacima, kao i meni, rekla da Bog daje dva posljednja lijeka svijetu: svetu krunica i pobožnost Bezgrješnom Srcu Marijinu. To su posljednja dva lijeka, što znači da ne postoje drugi i da neće biti nikakvih drugih.

POVEZANE KNJIGE