FLORA CROATICA-Vaskularna flora Republike Hrvatske vol.3

FLORA CROATICA-Vaskularna flora Republike Hrvatske vol.3 - Nikolić,Toni | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nikolić,Toni
DIMENZIJA
3,6 MB
NAZIV DATOTEKE
FLORA CROATICA-Vaskularna flora Republike Hrvatske vol.3.pdf
ISBN
7563449545911

OPIS

FLORA CROATICA-Vaskularna flora Republike Hrvatske vol.3 Izrada svake nacionalne Flore, pa tako i ove, akumulacija je botaničkih znanja koja sežu, bez pretjerivanja, više stoljeća unatrag. Spoznaje o taksonomiji, raznolikosti, rasprostranjenosti, biologiji i ekologiji vrsta, (…) objavljuju se stoljećima. Floru Hrvatske obrađuju generacije botaničara, različitih nacionalnosti, u različitim političkim okruženjima, na različitim jezicima, te marljivo slažu, sloj po sloj, temelje onoga što danas znamo. Flora Croatica izrađena je kao četverovolumensko djelo na više od 2400 stranica, s otprilike 13 000 grafičkih priloga, kazalom s c. 24 000 ulaznih jedinica te popisom literature s više od 1400 bibliografskih jedinica. U knjigama su objedinjene temeljne spoznaje o raznolikosti biljaka Hrvatske uz sadržane brojne informacije različite namjene. Vol. 3 sadrži ključeve za determinaciju s pratećim podatcima za većinu kritosjemenjača (Magnoliidae – porodice abecednim slijedom FAG – ZYG) s volumenskim kazalom za rodove i porodice.

rasprave o personalizmu. 74,00 km: toni nikoliĆ ... Vrtni centar Flora, Zagreb, Hrvatska.

svojim kupcima pruža drugačiju viziju kupovine cvijeća i biljaka. Stranica 1. Pronađeno 23 rečenice podudaranje izraz flora Hrvatske.Pronađeno u 11 ms.Prijevod sjećanja su stvorili čovjeka, već usklađeni na računalu, što bi moglo dovesti do pogreške.

POVEZANE KNJIGE