Ostaci sadašnjosti

Ostaci sadašnjosti - Weber Damjanić, Karmen | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Weber Damjanić, Karmen
DIMENZIJA
6,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Ostaci sadašnjosti.pdf
ISBN
2524286820965

OPIS

Ostaci sadašnjosti Koliko nam iznenađenja može donijeti život! U ovoj knjizi susreće se i isprepleće mnogo ljudskih priča i mnogo života; ne samo tri! Različiti poput prstiju na ruci, a opet jednako toliko isti,kroje oni,poput čipke, svoje zajedničko predivo, ne znajući uvijek što čine i koliko djeluju jedni na druge. Treći roman Karmen Weber Damjanić iznimno je slojevita priča ispričana preko triju linija, triju žena koje se ne poznaju, ali čiji se putovi u jednom trenutku ukrštaju i prepleću. Priča je to o različitim životnim putovima, ali i o traženju istoga cilja – ljubavi, primarno prema sebi, tj. prihvaćanju sebe, a onda i o ljubavi prema drugome.

diktator, posmrtni ostaci, španjolska, Komentari. Pozivamo čitatelje/komentatore da u svojim komentarima njeguju civiliziranu raspravu.

Satkan kao neiscrpno vrelo životnih priča i ljubavi kao smisla ljudskog postojanja već pri prvom susretu zaokupio je pažnju brojnih ljubitelja književnosti i osvojio je srca brojnih poznatih dama. Emotivne ulomke autorice Karmen Weber Damjanić predstavila je glumica Bojana Gregorić Vejzović, a u čitanju joj se ... Današnji ljudi koji žive izvan Afrike prate svoje podrijetlo od migracija koje su se zbile 60.000 godina prije sadašnjosti.

POVEZANE KNJIGE