Životinje & Priroda

Životinje & Priroda - Vodič kroz prirodu za male istraživače | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vodič kroz prirodu za male istraživače
DIMENZIJA
9,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Životinje & Priroda.pdf
ISBN
3698662130067

OPIS

Životinje & PrirodaU vrtu iza kuće, u parku iza ugla ili u šumi u predgrađu – u prirodi je mnogo zanimljivih životinja i biljaka koje možeš otkriti i istražiti. Znaš li, na primjer, u čemu je razlika između jele i smreke? Prepoznaješ li pjev ševe? Znaš li koliko nogu ima vrtni pauk križar? U ovoj knjizi pronaći ćeš prave odgovore na sve to i naučiti kako sa sigurnošću prepoznati više od 80 biljaka i životinja iz tvog zavičaja.

Matematika u Moodleu - Igre u Moodleu. DG-Moodle Tecaj.

Tako recimo u svome vrtu možete ugledati leptira koji na krilima ima vrlo neobičan dizajn ili pak pas kojeg ste udomili može imati nevjerojatno duge trepavice na kojima bi mu pozavidjela baš svaka žena. U nastavku pogledajte 20 nevjerojatnih primjeraka koje je priroda nagradila dodatnom ... Priroda i životinje: Na Madagaskaru pronađen najmanji gmizavac na svetu.

POVEZANE KNJIGE