S našim blagoslovom

S našim blagoslovom - Spain, Jo | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Spain, Jo
DIMENZIJA
3,78 MB
NAZIV DATOTEKE
S našim blagoslovom.pdf
ISBN
4702245464097

OPIS

S našim blagoslovom 1975. Tek nekoliko minuta stara beba nasilu je oduzeta svojoj shrvanoj majci. 2010. Tijelo starije žene usred je zime pronađeno u jednom dablinskom parku. Razapeto i brutalno oskvrnuto. Slučaj preuzima markantni inspektor Tom Reynolds. Ubrzo se otkriva identitet žrtve – to je časna majka Attracta, upraviteljica samostana u sklopu kojega je davno djelovala zloglasna Magdalenska praonica. Inspektor se sa svojim najboljim timom otpućuje onamo istražiti osobe i događaje koji bi mogle biti povezani s ubojstvom. Ali kakve sve tajne krije idilično irsko mjesto i samostan koji se naizgled oslobodio svoje burne prošlosti? Kako istraga napreduje, mračne tajne izbijaju na površinu i čini se da nitko nije nevin. Inspektora prožima zlokobna slutnja da časna Attracta neće ostati jedina žrtva, a kad lokalni svećenik bude ubijen policiji pred nosom, svima je jasno da je riječ o osvetničkoj misiji i da imaju posla s jako pametnim ubojicom…

Književnost Librofilija Pranje nečiste savjesti nacije Piše Ivica Ivaniševi ... II JO SPAIN...S našim blagoslovom meki uvez od 452 str.,ko nova je znanje knjiga,Zagreb 2020 II Jo Spain: S našim blagoslovom 4556 PREVODITELJ Luka Miličević GODINA IZDANJA 2020 JEZIK Jo Spain- S našim blagoslovom prosinca 06, 2020 Oteta je nekoliko minuta stara beba, majka je shrvana, a događaj se zbio 1975.godine. U 2010.godini pronalazimo brutalno ubijenu stariju ženu u parku i taj slučaj preuzima zgodan inspektor Tom Reynolds.

Tek nekoliko minuta stara beba nasilu je oduzeta svojoj shrvanoj majci.2010. Tijelo starije žene usred. 1975.

POVEZANE KNJIGE