Kako radi uspješan prodavač

Kako radi uspješan prodavač - Kalinić, Davor | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kalinić, Davor
DIMENZIJA
4,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako radi uspješan prodavač.pdf
ISBN
9401919006739

OPIS

Knjiga Kako radi uspješan prodavač podijeljena je u tri povezana dijela, odnosno poglavlja, koja zajedno čine jednu prodajno tematsku cjelinu. Poglavlja su: NARAV PRODAJE RAZVOJ PRODAJNIH VJEŠTINA STRATEGIJA TVRTKE Prvo poglavlje Narav prodaje ima širi karakter sa svrhom boljeg razumijevanja svijeta prodaje i njegovih načela. U poglavlju se čitatelja navodi na više promišljanja kako bi utvrdio i unaprijedio shvaćanje o prodaji te u tom svjetlu bolje sagledao vlastitu ulogu i angažman. Drugo poglavlje Razvoj prodajnih vještina , kao središnji i najopsežniji dio knjige ide izravno i konkretno na užu prodajnu edukaciju sa svrhom razvoja prodajnih kompetencija koje će donijeti nove prodajne uspjehe u realnom poslovnom životu. Poglavlje je podijeljeno na devet tema koje su konkret ne i pažljivo odabrane za vas prodavače. U njima se izlažu brojni, vrlo konkretni i primjenjivi postupci. Kako knjiga započinje širim i općim prodajnim sadržajem, na neki način slično i završava. Trećom temom Strategija tvrtke kao posebnim poglavljem završava knjiga. Na kraju se dominantni fokus s osobe kao pojedinca premješta na razinu tvrtke. Dakle, zadnje je poglavlje svojevrsni dodatak, ali je svakako vezan na temu prodaje. Nema nepotrebnog odmaka jer ovo je prije svega knjiga o prodaji. Strategija tvrtke u većoj se mjeri tiče rukovodećeg kadra, uključivši male poduzetnike i obrtnike kako bi bolje razumjeli značenje i zakonitosti tržišnog poslovanja te u konačnici poslovali uspješnije. (Iz Uvoda)

Autor dolazi iz svijeta prodaje i čitateljima nudi sadržajnu i pomno promišljenu knjigu, koja je pisana na autentičan način sa svrhom da bude zanimljiva za čitanje i nad Knjiga Kako radi uspješan prodavač izraz je primarno praktičnih poslovnih znanja. Autor, dakle, dolazi iz svijeta prodaje i čitateljima nudi Gdje kupiti KAKO RADI USPJEŠAN PRODAVAČ - Za menadžere i sve osobe koje žele prodavati više i kvalitetnije - usporedi cijene, pogledaj značajke i izaberi trgovinu Kako postati uspješan prodavač? 07 travanj.

Prodavač je onaj koji kompaniji direktno donosi profit. Zato je to ozbiljan i zahtjevan posao kojim treba ovladati.

POVEZANE KNJIGE