Moj muškarac – Kazna novo

Moj muškarac – Kazna novo - Malpas, Ellen Jodi | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Malpas, Ellen Jodi
DIMENZIJA
7,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Moj muškarac – Kazna novo.pdf
ISBN
6851742874850

OPIS

Kad je postala svjesna čime se točno bavi muškarac njezinog života, Ava O’Shea, mlada dizajnerica interijera, pokušala je pobjeći iz te veze i spasiti se. Međutim, Jesse Ward nije čovjek koji se predaje tako lako. Ponesena sirovom požudom i strašću, Ava odlučuje njihovoj vezi dati novu priliku i ne sluteći kakva joj sve iznenađenja sprema njezin posesivni i dominantni muškarac. Šokirana i prestravljena svijetom u kojem se našla, Ava odlučuje konce njihove veze čvrsto preuzeti u svoje ruke. Barem tako ona misli…

Pogledajte profil SPQRoma. Kad je muškarac povrijeđen, kad je žena povrijeđena, ponašaju se kao svi sisavci u takvim situacijama. Ranjeni su i nastoje se zaštititi.

S nestrpljenjem iščekujem sledeću knjigu." TheBookListReviews.blogspot.com „Erotično, strasno, romantično - uzdasi, čipka i osećanja. Dobro je što slede nastavci, inače biste ovu knjigu čitali iznova i iznova." Moj muškarac + Moj muškarac Kazna/ Džodi Elen Malpas Očuvane, ocena 4 folija na koricama počela po ivicama da se guli; čoškovi korica blago isk Moj muškarac - Kazna - Džodi Elen Malpas, Banja Luka, 22 KM, Veliki izbor knjiga.

POVEZANE KNJIGE