Naša majka zemlja

Naša majka zemlja - Papa Franjo | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Papa Franjo
DIMENZIJA
7,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Naša majka zemlja.pdf
ISBN
9709289433196

OPIS

Knjiga Naša majka zemlja bavi se temom ekološkoga izazova – sabire riječi, tekstove, govore i homilije pape Franje na temu očuvanja stvorenoga svijeta i promicanja dostojanstvenoga života za svakog čovjeka. “Ovo je vrijeme da se ponovno naviknemo moliti uronjeni u prirodu, u kojoj se spontano rađa zahvalnost Bogu Stvoritelju. […] Ovo je vrijeme razmišljanja o našim načinima života […] Trenutak je da prijeđemo, brzo i odlučno, na oblike čiste energije te održive i kružne ekonomije”, kaže Papa. U knjigu nas uvodi predgovor ekumenskoga patrijarha Bartolomeja, koji naglašava suglasje između pravoslavaca i katolika u zaštiti – u svjetlu vjere u Krista – dara stvorenoga svijeta i ljudskoga života, ponajprije u njegovim najkrhkijim i najnezaštićenijim pojavama

godini života napustila naša voljena supruga, majka i baka ERŽA PETRIČEVIĆ 1937. - 2021. Tako će oni poštivati zemlju.

Telefona: 01/6349-030; 01/6349-031 - Nazvati možete od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati (Naručeno možete platiti po predračunu, pouzećem) 2. Elektronskom poštom: [email protected] Majka Zemlja prijevod u rječniku hrvatski - njemački u Glosbe, online rječnik, besplatno.

POVEZANE KNJIGE