Na rubu skandala

Na rubu skandala - Feather, Jane | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Feather, Jane
DIMENZIJA
8,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Na rubu skandala.pdf
ISBN
7124481563617

OPIS

Jane Feather, autorica uspješnica New York Timesa vraća se u razdoblje regentstva i donosi strastvenu priču koja čitatelje vodi od opasnih pariških ulica do blještavih londonskih plesnih dvorana. Ledi Hero Fanshawe ignorirala je društvena pravila otkako ju je zaručnikova smrt naučila da radost može biti prolazna. Kad njezin brat nestane u Parizu na vrhuncu vladavine terora, bez oklijevanja se preruši u momka i riskira život da ga pronade – ili se udruži sa slučajnim saveznikom, zagonetnim Williamom Ducasseom, vikontom St. Auberya. I nimalo ne žali zbog upuštanja u strastvenu aferu s opasno naočitim strancem, u sjeni giljotine… Napola Francuz, napola Englez, William je predan svom tajnovitom životu, nadmeće se sa smrću kako bi spasio ugrožene aristokrate, a brak je zadovoljstvo koje si ne može priuštiti. Nakon što se Hero vrati u London, on odbija okaljati njezin ugled nastavljanjem njihove veze. No nije računao na njezino odlučno zanemarivanje doličnosti… niti na odluke vlastitog izdajničkog srca.

821.111(73)-3 AMERIČKA KNJIŽEVNOST. ISBN 978-953-218-688-8(tvrdi uvez) Napomena.

Inače, njihova veza je friška i mediji su tek nedavno doznali za njih dvoje. "Iznenadili ste nas, nismo mislili da ćete doći u ovako velikom broju. Nadam se da svi nosite maske i da se pazite.

POVEZANE KNJIGE