Sve što muško jest

Sve što muško jest - Szalay, David | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Szalay, David
DIMENZIJA
8,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve što muško jest.pdf
ISBN
8739368871940

OPIS

Devet muškaraca, devet životnih razdoblja, devet životnih situacija: od melankoličnog tinejdžera-backpackera, preko antipatičnog mladića u bezličnom ciparskom hotelu, bodyguarda zaljubljenog u elitnu prostitutku, umišljenog profesora šokiranog spoznajom da mu je djevojka trudna, novinara tabloida na tragu afere visokog političara, sredovječnog agenta za prodaju nekretnina, blaziranog Škota koji je zapeo u zaleđu Dalmacije i oligarha koji razmišlja o samoubojstvu, do ostarjelog britanskog diplomata suočenog s neminovnim krajem. Nezaboravni likovi—prepoznatljivi, ali nimalo stereotipni. Roman Davida Szalaya, Sve što muško jest, potaknut će čitatelja—i čitateljicu—na (auto)refleksiju: što zapravo znači biti muškarac, u Europi početkom 21. stoljeća?

Tko zna. Ključna riječ koje te opisuje jest: ''Jesam.'' Ipak, u ovoj godini pokušaj misliti i na druge, a ne samo na sebe. Upotrijebi svoju energiju da pomogneš onima kojima je pomoć potrebna.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 54592 ... Pronađen savršen kandidat za muško kontracepcijsko sredstvo: 100 posto učinkovit, reverzibilan i bez ijedne nuspojave.

POVEZANE KNJIGE