Razori me

Razori me - Lee, Geneva | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lee, Geneva
DIMENZIJA
3,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Razori me.pdf
ISBN
1780155389211

OPIS

Veza Libby Lawson i Greysona Chapmana oduvijek je bila složena – a život u braku nije postao ništa jednostavniji. Ali kad je Libby zatrudnjela, pred sobom je naposljetku vidjela svjetliju budućnost. Postojao je samo jedan problem: Greyson je tvrdio da je neplodan. Razgnjevljen, Greyson napušta svoju mladu obitelj. Jednako bijesna i duboko povrijeđena Libby prekida sve veze s njim. Poslije svih zajedničkih godina čini se da im se veza primakla kraju. Ali ljubav je vrlo otporna i traje čak i kad to ne želimo. Greyson i dalje čezne za Libby, a premda je Libby srce slomljeno zbog Greysonova nepovjerenja, nada se da može imati potpunu i sretnu obitelj.

Morao joj je pokazati gdje joj je mjesto - na... Si tu veux connaître les faits divers cool ou carrément glauque du monde entier ABONNE-TOI !!! ( si tu t'abonnes bah.. euh...

Quick View. Ljeto na talijanskom jezeru. Contextual translation of "razori" from Croatian into Maori.

POVEZANE KNJIGE