Knjiga sa slagalicama – Životinje

Knjiga sa slagalicama – Životinje PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,74 MB
NAZIV DATOTEKE
Knjiga sa slagalicama – Životinje.pdf
ISBN
4640183076759

OPIS

Igraj se i uči! 6 različitih slagalica (puzzle) uz opis svake životinje. Zabavi se slagalicama i igrajući se, nauči čitati. Jednostavni tekstovi, živopisne ilustracije i slagalice odvest će te u životinjski svijet.

5 stars 4 stars 3 stars 2 stars 1 star. Žanr: Knjige za djecu, mlade i tinejdžere - Knjige za djecu - Edukativne knjige za djecu: Slikovnica koja je podijeljena u deset radnih listova koji sadržavaju slagalice pomoću kojih se oblikuje pojedina životinja.

Prednja strana korice na sredini je malo oštećena.vidi na zadnjoj slici Dimenzije knjige 33 x 24 cm Knjiga: Zadivljujuće životinje - slikovnica sa 10 slagalica, pisac: Ivanka Borovac - urednica, Dječije knjige, Slikovnice, Tuzla, 19,90 KM, Izdavač: Mozaik knjiga ... Velika knjiga sa slagalicama - Bajke o životinjama, nov Grupa autora Format: 21,5x28 Povez: tvrd Br. strana: 12 Pun kolor, ilustrovano + 12 puzzle! N Interaktivna i zabavna slikovnica sa šaljivim stihovima i slagalicama za najmlađe oduševit će vas i vaše mališane! Stranice.

POVEZANE KNJIGE