Grad, pepeo

Grad, pepeo - Rogar, Ivana | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rogar, Ivana
DIMENZIJA
4,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Grad, pepeo.pdf
ISBN
6736401425747

OPIS

Nakon izvrsne zbirke priča Tumačenje snova (2016.) ovjenčane Nagradom Kamov, Ivana Rogar napisala je roman koji na apsurdan i duhovit način prikazuje ono što se čovječanstvu ciklički događa, ali je spletom okolnosti nenamjerno uspio prikazati situaciju sličnu ovoj koju proživljavamo u proljeće 2020. Disfunkcionalna obitelj živi u oronulom stanu izolirana od svijeta, u neimenovanom gradu u kojem građani izlaze samo ne bi li nabavili osnovne namirnice. Roman je zamišljen kao slagalica čije dijelove čitatelj stavlja na svoja mjesta i naposljetku dolazi do cjelovite slike o sveopćem srozavanju života. Počevši kao začudan čin, u kojem ispočetka nije jasno tko pripovijeda, a još manje gdje i zašto, pripovijedanje se pomalo raspetljava te završava potresnim zaključkom. O nevolji koja ih je zadesila likovi ne govore, što čitatelja stavlja pred zagonetku koju mora raspetljati kao u kakvu trileru.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Grad, pepeo 90,00 kn . Količina.

I travnjake povremeno možemo prihraniti pepelom tako da prosijani pepeo ravnomjerno rasipamo po travi i potom zalijemo. Kako koristiti pepeo za kompost S obzirom na temu i okolnosti radnje - 'Grad, pepeo' priča je o disfunkcionalnoj obitelji koja živi u oronulom stanu izolirana od svijeta, u neimenovanom gradu u kojem građani izlaze samo kako bi nabavili osnovne namirnice - može se čitati u ključu aktualne pandemije koja je zahvatila svijet, no to nije ključ u kojemu bi autorica željela da se čita, rekla je Medved. Sarajevo, Novi Grad.

POVEZANE KNJIGE