Vlakovi – legendarna putovanja

Vlakovi – legendarna putovanja Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Vlakovi – legendarna putovanja.pdf
ISBN
6075001584939

OPIS

Maštovito opremljena slikovnica sa stranicama na izvlačenje i poklopčićima na podizanje, donosi priču o željeznici od 1804. godine (kada je konstruirana prva uporabljiva parna lokomotiva) do današnjih dana i napredne tehnologije brzih vlakova. Kratki tekst sadrži osnovne podatke o prvoj željeznici u Velikoj Britaniji, vremenu pionira u Americi 19. stoljeća, izgradnji podzemnih željeznica diljem svijeta, izgradnji pruga i transkontinentalnih željezničkih mreža, teretnim i luksuznim putničkim vlakovima, dizelskim i električnim lokomotivama te kolodvorima.

U cilju odgoja, edukacije, putovanja i zabave djece i mladih, odgojnim i ... Ovo je vjerojatno najpopularnija željeznička ruta na svijetu. Vlakom tako možete putovati od Moskve ili St.

MARC zapis - ID: 73593 ... (Legendarna putovanja ... Vlakovi: legendarna putovanja Uskočite u vlak i poslušajte čarobnu povijesnu priču, od otkrića parnih lokomotiva do napredne tehnologije brzih vlakova.

POVEZANE KNJIGE