Zec, medvjed, čovjek i lisica

Zec, medvjed, čovjek i lisica - Lovrenčić, Sanja | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lovrenčić, Sanja
DIMENZIJA
8,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Zec, medvjed, čovjek i lisica.pdf
ISBN
7412678215288

OPIS

Slikovnica je namijenjena djeci od tri do osam godina. U svakoj je slikovnici, riječima i slikom, ispričana jedna priča iz riznice tradicijskog naslijeđa. Sve su pripovijesti ispričane na suvremen, autorski način, a ilustrirali su ih ponajbolji hrvatski ilustratori mlađeg naraštaja.

Tko je iz svega izašao kao pobjednik, ispričat će vam Hana Hegedušić. ETNO PRIČE ZEC MEDVJED ČOVJEK I LISICA Sanja Lovrenčić Stranica 16 Godina 2006 Tvrde korice očuvano +pt Iscijelite sami sebe. Pogledaj sve » Mali priručnik za ... Epizoda 98 : Zec, medvjed, čovjek i lisica.

Follow 0 Followed 0. Mačak i lisica A treći je sin bio pravi razbojnik Proždrlica Kako je vojnik postao kralj Zec, medvjed, čovjek i lisica Sluga gospodinu naplatio Pjetlićeva družina Mladić i vražji car Žabica djevojka Ptičar i crna vrana Mala vila Više: Zavirite u korice knjige! SADRŽAJ. O tome kako su se nadmudrivali medvjed, čovjek i lisica čut ćemo u hrvatskoj narodnoj priči koju je adaptirala Sanja Lovrenčić.

POVEZANE KNJIGE