Evolucija je revolucija

Evolucija je revolucija - Winston, Robert | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Winston, Robert
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Evolucija je revolucija.pdf
ISBN
3003703952383

OPIS

Zašto hodam na dvije noge? Kako je slon dobio surlu? Otkud smo svi mi došli… i što ćemo sad?. Uživajte s Robertom Winstonom u divnom pogledu na priču o evolucijskoj znanosti i o tome kako su revolucionarne teorije jednog čovjeka promijenile svijet. Prateći Charlesa Darvina na njegovom epskom putovanju u potrazi za podrijetlom vrsta, istražite zemlje vatre, upoznajte neobična stvorenja i zavirite u budućnost. Saznajte što su smatrali mislioci prije Darwina – kako je život nastao i otkrijte uzbudljive napretke postignute nakon njegova doba.

Politčko korištenje termina je bilo ustanovljeno u 1688. g.

Proces je nazvan „Engleska slavna revolucija". Očigledno u smislu društvene promjene i geometrijskom smislu kao u „plohi rotacije" (Surface of revolution) riječ se razvila u različitim europskim jezicima iz latinskog jezika negdje između 14.

POVEZANE KNJIGE