Splitsko – dalmatinska županija, zavičajni priručnik

Splitsko – dalmatinska županija, zavičajni priručnik - Dvornik, D | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dvornik, D
DIMENZIJA
9,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Splitsko – dalmatinska županija, zavičajni priručnik.pdf
ISBN
5413673155477

OPIS

avičajni priručnik Splitsko-dalmatinska županija, namijenjen je, prije svega učenicima i učiteljima nižih razreda osnovne škole. Kao što je vidljivo iz samog naziva, bavi se tematikom Splitsko-dalmatinske županije, nastavnim sadržajima koji se počinju učiti u trećem razredu. Građa obuhvaćena priručnikom namijenjena je učenicima i ostalih razreda u svrhu ponavljanja i proširivanja znanja o zavičajnim krajevima naše domovine. Mnogobrojne fotografije i grafički prilozi čine priručnik privlačnijim, a učiteljima pomažu u organizaciji terenske nastave i izleta. Priručnik je svojevrstan vodič kroz Splitsko – dalmatinsku županiju i kao takav će biti odlično društvo svakom tko želi upoznati ovaj kraj. Na putu od Marine do Gradca, od Vrlike do Vrgorca, od Brača do Palagruže otkriva prirodne ljepote i kulturne znamenitosti, priča legende i omogućuje rješavanje zadataka. Prilog priručniku je velika geografska karta Splitsko-dalmatinske županije. Odobren od strane Agencije za odgoj i obrazovanje.

Ukupno 2036 osoba se nalazi u samoizolaciji. Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije. Prilaz braće Kaliterna 10/I, p.p.

Saznat će koje su najvažnije grane gospodarstva u zavičaju, otkrit će bogatu povijest zavičaja, kulturne spomenike, osobe koje su slikom, riječju (Statut Splitsko-dalmatinske županije "Službeni glasnik Splitsko-dalmatinske županije", broj 125/19) Upravna tijela obavljaju upravne, stručne i druge poslove iz samoupravnog djelokruga Županije te povjerene poslove državne uprave i jedinica lokalne samouprave, sukladno zakonu, Statutu i drugim propisima. Priručnik za vijeća i predstavnike nacionalnih manjina rezultat je aktivnosti projekta 'Potpora vijećima ... Splitsko - dalmatinska županija 9 11 Požeško-slavonska županija 11 6 Karlovačka županija 13 6 Bjelovarsko-bilogorska županija 19 13 Sisačko-moslavačka županija 22 12 zavičajni priručnik, PRIRODA I DRUŠTVO - PRIRUČNICI ZA ZAVIČAJNU NASTAVU, 3.

POVEZANE KNJIGE