Papa u hrvata-komplet

Papa u hrvata-komplet - Filipović, Zoran | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Filipović, Zoran
DIMENZIJA
7,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Papa u hrvata-komplet.pdf
ISBN
8690908660506

OPIS

Tisak na kvalitetnom sjajnom papiru. Brojne fotografije u boji. Izdanje na hrvatskom i engleskom jeziku. Pozdravni govor predsjednika Republike Hrvatske prilikom dolaska Pape Ivana Pavla II u Hrvatsku: “Sveti Oče, u ime hrvatskoga naroda, i svih građana Hrvatske, upućujem vam riječi pozdravljanja i zahvalnosti što ste došli u zemlju Hrvata, koji su stoljećima čekali na posjet vrhovnog poglavara svoje Crkve. Hrvatska Vas dočekuje razdraganih duša i raskriljenih ruku, štujući Vas kao svoga zaštitnika i vrhovni moralni autoritet civiliziranoga čovječanstva. Vaš posjet doživljavamo kao dolazak apostola mira i donositelja utjehe božanskog poslanja svim ljudima i narodima, što pate i stradavaju zbog nepravdi i zlosilja u današnjemu svijetu…”

100 kn ~ 14 €. PAPA Benedict XVI в юне посещал ХОРВАТИЮ Stjepan Seperic. Papa će doći u Zagreb povodom 50. godišnjice smrti kardinala Alojzija Stepinca u 2011.

Josipović je rekao da će... Papa u Hrvata. Zoran Filipović, Autor.

POVEZANE KNJIGE