Neki to vole zločesto/džepno

Neki to vole zločesto/džepno - Medeiros,Theresa | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Medeiros,Theresa
DIMENZIJA
7,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Neki to vole zločesto/džepno.pdf
ISBN
9621879952802

OPIS

Ni najmanje ne mareći za opasnost i ne pitajući se što će ljudi reći, škotska ljepotica Catriona Kincaid osobno odlazi u najzloglasniji londonski zatvor. Odande hitno oslobađa najvećeg londonskog kockara i slamatelja ženskih srdaca, Simona Wescotta i s njime stupa u dogovoreni, formalni brak. Planira u njegovoj pratnji otputovati u škotska brda i vratiti staru slavu klanu kojem pripada po ocu. Uz to što Wescottu poklanja potpunu slobodu, nije joj žao ni platiti za usluge pratnje. Ali, na njeno čudo, Wesscott ima petlje zahtijevati što mu po zakonu pripada… Simon ne može doći k sebi: kako li se neugledna gusjenica u desetak godina uspjela preobraziti u ovoga prelijepog leptira koji mu ne da mira? Premda je sam sebi obećao da više nikad neće glumiti junaka, ipak ne može odoljeti izazovu da odglumi Don Quijota i Catrionu spasi od svima mrskih vjetrenjača. Otprativši je u rodni kraj, u Škotsko visočje, njih dvoje stavili su na kocku život, ali i svoj duševni mir, jedno u borbi s neprijateljem a drugo u plamenu strasti, koja se obično razbukta kad joj se najmanje nadamo…

Medeiros,Theresa 49,90 kn. Dodaj u košaricu.

Svoj je prvi roman napisala s 21 godinom i otad osvaja srca čitateljske publike, posebice ljubitelja romansi. Teresa Medeiros: Neki to vole zločesto. Neki to vole zločesto prvi je roman u džepnom izdanju iz serijala o škotskoj obitelji Kincaid i bijegu iz zatvora koji je organizirala upravo jedna dama.

POVEZANE KNJIGE