Neki to vole divlje/džepno

Neki to vole divlje/džepno - Medeiros,Teresa | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Medeiros,Teresa
DIMENZIJA
3,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Neki to vole divlje/džepno.pdf
ISBN
1179456418875

OPIS

Pamela Darby odlučila je spasiti sestru koja bi inače morala prodavati svoje tijelo, a kako bi ostvarila svoj plan, potreban joj je kršan momak koji bi odigrao ulogu odavno izgubljenoga kneževa nasljednika. Pamela je smislila da će ubrati velikodušnu nagradu, a onda će otpraviti uljeza. Drska ljepotica ima sreće jer drumski razbojnik koji je odlučio opljačkati njezinu kočiju mogao bi biti upravo čovjek kakav joj je potreban.

Englezi i Škoti baš se i ne vole previše, a strune neprijateljstva dodatno se zategnu kad on otme nju. Neki To Vole Vruce - Sta se desilo koji ti je vrag. Kavi.

Objavljujemo popularnu beletristiku za odrasle, djecu i mlade, ilustrirane enciklopedije, priručnike za odgoj i roditeljstvo, kuharice, poslovne knjige i filozofske tekstove te lektirni program. Sjećate li se njih: Brojni poznati došli slušati Neki to vole vruće. A.A.

POVEZANE KNJIGE