Ledana

Ledana - Walters,Minette | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Walters,Minette
DIMENZIJA
4,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Ledana.pdf
ISBN
4606607640534

OPIS

Ledana je prvi roman slavne Minette Walters, roman kojim je ova autorica navijestila jednu uzbudljivu i zanimljivu spisateljsku karijeru i u kojem je ispisala prve retke svoga nesvakidašnjega autorskog rukopisa. Oduševljeni čitatelji, baš kao i sve njezine kasnije naslove, prepoznali su Ledanu kao odličan krimić, a primijetilo je to i Udruženje pisaca kriminalističkih romana John Creasey koje je ovaj roman nagradilo godišnjom nagradom za najbolji kriminalistički prvijenac. „Bilo je očigledno, ako nije bilo drugog ulaza u ledanu, da je čovjek negdje prešao tu trnovitu zapreku, bilo živ na vlastitim nogama ili mrtav na nečijim plećima. No, veliko je pitanje bilo – prije koliko vremena? Koliko je dugo ta noćna mora ležala tu?“ Mještani Streecha nikada nisu vjerovali trima ženama s Grangea, ne otkada je naglo i neobjašnjivo nestao suprug Phoebe Maybury. A kada je deset godina poslije na njihovom imanju pronađeno unakaženo tijelo nepoznatog muškarca, počinje njihova noćna mora…

Vrijedni eksponati. Susjedi su sa žalošću gledali kako zdanje s početka 20.

Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. ledana UREĐUJE SE PLAŽA ZA PSE Starosjedioci Poluotoka: ovo je sramota, tu su se kupale i časne iz Svetog Mihovila, a sad će nahrupiti 30 pasa i sve nas otjerati! VRELA NOĆ U "LEDANI" DOBILA NASTAVAK: Pripiti konobar koji se potukao s gostom dobio otkaz! # Ledana # wintercocktails # hotchocolate # coffeelovers # winteriscoming. Warm up with our warm winter offer of delicious chocolates, flavored coffees or fantastic lemonades.

POVEZANE KNJIGE