Konačna ispovijed Mabel Stark

Konačna ispovijed Mabel Stark - Hough, Robert | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hough, Robert
DIMENZIJA
8,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Konačna ispovijed Mabel Stark.pdf
ISBN
5713351870928

OPIS

Kad je pobjegla iz duševne bolnice i počela, oskudno odjevena, nastupati kao plesačica u opskurnim predstavama, Mabel Stark nije ni slutila da će jednoga dana postati velika cirkuska zvijezda, “kraljica tigrova”. Bilo je to ludih dvadesetih godina prošloga stoljeća, u doba džeza, prosperiteta i prohibicije. Ujedno i u zlatno doba američkog cirkusa, u kojem se Mabel proslavila glasovitom, ne baš čednom točkom hrvanja sa svojim tigrom ljubimcem Radžom. Ni privatni život neustrašive, ekscentrične i pomalo autodestruktivne Mabel nije bio manje uzbudljiv. Promijenila je čak pet muževa, ali nijedan nije uspio iz njezina srca istisnuti Radžu. A upravo joj je taj njezin miljenik bengalac zadao najteži udarac u životu, bolniji od svih ozljeda koje je pretrpjela u areni tijekom blistave karijere. “Već se dugo nisam tako zaljubio u neku junakinju kao u Mabel Stark.” – Montreal Gazette.

On je zapravo jedan od najljubaznijih učenika u svojoj školi. Voli se družiti i graditi prijateljstva sa svima, a ne samo s 'popularnima'. Kompletno opremljena dječja soba san je svakog djeteta i noćna mora za roditelje.

Hvala ti.' nekoliko je puta bila u Hrvatskoj. U izdanju VBZ-a izašla je nova knjiga koja će vas zasigurno zaintrigrati i koja će naći svoje mjesto u vašoj biblioteci. Alessandro Baricco, talijanski pisac, glazbeni kritičar i režiser, rođen je 1958.

POVEZANE KNJIGE