Svijet gledan kroz mikroskop

Svijet gledan kroz mikroskop - Jackson, Tom | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jackson, Tom
DIMENZIJA
4,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Svijet gledan kroz mikroskop.pdf
ISBN
8786510428869

OPIS

Ovaj će ti komplet omogućiti da sastaviš mikroskop koji uvećava 30 puta i s njime upoznaš minijaturni svijet koji ne vidiš svaki dan. Svojim ćeš očima moći promatrati sitne dijelove biljaka, kukaca, tehnoloških uređaja i mnogo drugoga! Priložena knjižica uputiti će te u to što se zbiva u mikroskopskom svijetu, obično nevidljivome golim očima. • 48 stranica punih činjenica • 4 lista od čvrstog kartona s dijelovima mikroskopa i detaljnim uputama za sastavljanje • Stakalca za postavljanje uzorka • Postolje mikroskopa *Nije prikladno za djecu mlađu od 36 mjeseci. Opasnost od gušenja – sitni dijelovi.

Naslovnica Danas je idealan dan za buđenje znanstvenika u vašem mališanu! Uz to, komplet "Svijet gledan kroz mikroskop" postat će vam najbolji prijatelj u kraćenju... Ja sam Irina i volim čitati. Ovaj blog je stvoren kako bi pomogla onima koji žele čitati djeci i s djecom, najmanjim čitačima ali i starijima, pronaći knjigu i slikovnicu koja će biti za njih.

stoljeću ljudi su znali brusiti leće za naočale.Prvi složeni mikroskop konstruirao je Nizozemac Zacharias Janssen 1590. Njegov je instrument imao jednu sabirnu ili konveksnu leću i jednu rastresnu ili konkavnu leću ().Prema zamisli J.

POVEZANE KNJIGE