Moja životinjska škrinjica

Moja životinjska škrinjica Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja životinjska škrinjica.pdf
ISBN
8367701935733

OPIS

Opipaj i osjeti! Moja životinjska škrinjica sadrži četiri kartonirane slikovnice s crtežima, opisima i materijalima koji se mogu dodirnuti. Tako će djeca još bolje upoznati životinjski svijet. U toj pustolovini uživat će u neodoljivim fotografijama životinja i dodirivati njihovo krzno, kožu ili perje. Kutija sadrži četiri slikovnice: Kućni ljubimci, Domaće životinje, Divlje životinje i Mladunci. Sjajan poklon za druženje i zabavu! Prikladno za djecu od 2 godine naviše.

Tako će djeca još bolje upoznati životinjski svijet. No ako sami napravimo škrinjicu, onda će ona biti naša čarobna škrinjica, baš kao i sve stvarčice u njoj. Potrebno nam je tek malo papira, malo boje i puno dobre volje.

U toj pustolovini uživat će u neodoljivim fotografijama životinja i dodirivati njihovo krzno, kožu ili perje. Moja životinjska škrinjica sadrži četiri kartonirane slikovnice s crtežima, opisima i materijalima koji se mogu dodirnuti. Tako će djeca još bolje upoznati životinjski svijet.

POVEZANE KNJIGE