Rab turistička monografija

Rab turistička monografija - Maškarin, Vinko | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Maškarin, Vinko
DIMENZIJA
9,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Rab turistička monografija.pdf
ISBN
5551229710099

OPIS

Turistička monografija skladan je mozaik povijesne, kulturne, umjetničke, sakralne i svjetovne baštine, turističkih jedinstvenosti i prirodnih ljepota.

Miljenka Domijana, dugogodišnjeg glavnog državnog konzervatora pri Ministarstvu kulture, aktualnog predsjednika Hrvatskog vijeća za kulturna dobra i savjetnika ministrice. Turistička naselja Rab, Apartmanska naselja, Prateći jugozapadnu obalu otoka Raba, nakon ogoljelog Mišnjaka, Barbata i Banjola dolazimo do Grada Raba. Grad Rab stekao je svoj status grada već u 10.

Trg je prepoznativljiv po lijepim terasama ukrašenim palmama, a na sjeverozapadnom dijelu trga nalazi se jedna od najljepših gradskih građevina - Knežev dvor sagrađen u gotičko-renesansnom stilu. Objekt Rab-centar smješten je uz plažu u Rabu, 250 metara od plaže Sveti Ivan i manje od 1 km od plaže Padova II. Gostima su na raspolaganju obiteljske sobe i terasa za sunčanje.

POVEZANE KNJIGE