IGR CLEMENTONI IGRA ŽIVOTINJE ZOO

IGR CLEMENTONI IGRA ŽIVOTINJE ZOO Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,4 MB
NAZIV DATOTEKE
IGR CLEMENTONI IGRA ŽIVOTINJE ZOO.pdf
ISBN
9251687092670

OPIS

Edukativna slagalica Životinje je zabavna igra slaganja sličica sa životinjama, njihovim mladuncima, otiscima šapa i omiljenom hranom! Clementoni set za igru Životinje uključuje kartonsko kolo za rulet i kartice za slaganje mini puzzli sa životinjama. Zavrti i uzmi karticu za slaganje koja odgovara životinji koju si dobio! Pandu? Dobro razmisli, jede li panda bananu ili bambus? Kakve tragove ostavlja? Ako izabereš krivu sličicu, saznat ćeš odmah jer se njezini rubovi neće uklopiti u slagalicu. Igra slaganja životinja još je zabavnija ako se igra s roditeljima ili prijateljima! Karakteristike:Clementoni igra Životinje kolo s pokazivačem kartice za slaganjeDob: 3 – 5

IGR CLEMENTONI IGRA DINAMO. ZOO - Svijet životinja je II. dopunjeno izdanje enciklopedije životinja na CD-u.

CLEMENTONI . igra brojevi 270535. Pogodi životinju kviz je sa slikama u kojemu igrač treba među trima ponuđenim slikama odabrati onu koja prikazuje riječ koja se nalazi na ekranu.

POVEZANE KNJIGE