San crnog kima

San crnog kima - Kamber, Rijad | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kamber, Rijad
DIMENZIJA
10,61 MB
NAZIV DATOTEKE
San crnog kima.pdf
ISBN
9807568221164

OPIS

Druga zbirka priča Rijada Kambera ‘SAN CRNOG KIMA’ donosi nam jedanaest priča kojima nas vodi na put oko svijeta kao sanjanom mjestu tolerancije i međureligijskog dijaloga i suživota. U naslovnoj priči ‘San crnog kima’ autor nam donosi viđenje aktualne migrantske krize iz pozicije jednog migranta koji zajedno sa svojom nećakinjom prelazi put od Egipta, preko Grčke i Austrije, do Njemačke susrećući se sa živopisnim likovima koji iskazuju i dobro i zlo u svojoj punoj snazi.

No, težak, začinski miris ima i tamanu (ulje), pa svejedno češće završava u kozmetici. Crni kim ima jedno nezgodno pravilo ... Predstavljanje zbirke priča Rijada Kambera „San crnog kima" održat će se u petak, 22.

To se odmah vidi kao što se vidi ta glad za znanjem. Ulje crnog kima protiv glavobolje i migrene. Masirajte ulje crnog kima na slijepoočnice, nosnice i na vrh glave.

POVEZANE KNJIGE