Enciklopedija znanosti

Enciklopedija znanosti - Dodd, Emily | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dodd, Emily
DIMENZIJA
8,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Enciklopedija znanosti.pdf
ISBN
7775348159109

OPIS

Fantastične činjenice, fantastična pitanja, fantastični odgovori! Vrhunske ilustracije i jednostavna objašnjenja pružaju odgovore na složena dječja pitanja o čudesnome svijetu koji nas okružuje. Svoje znanje možete testirati uponuđenim kratkim kvizovima.

osnovan Leksikografski zavod na poticaj književnika i erudita Miroslava Krleže? U 2020. godini Leksikografski zavod Miroslav Krleža obilježava 70.

Wissenschaft) je organizirani sustav sveukupnog ljudskog znanja stečenog opažanjem procesa i pojava u prirodi i društvu, a obrađenog racionalnim, znanstveno prihvatljivim metodama.Znanost je objektivno, sistematizirano i argumentirano znanje o zakonitostima, činjenicama, pojavama i ... Neki od najpopularnijih proizvoda kategorije dostupni su u našoj ponudi. Saznajte više. Knjižnica Fakulteta prometnih znanosti je knjižnica specijalizirana za područje prometa u Republici Hrvatskoj, te je nezamjenjiv izvor informacija za prometnu znanost i praksu.

POVEZANE KNJIGE