Liječenje gušterače ljekovitim biljem

Liječenje gušterače ljekovitim biljem - Keršek, Emil | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Keršek, Emil
DIMENZIJA
8,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Liječenje gušterače ljekovitim biljem.pdf
ISBN
5760458537194

OPIS

Ova je knjiga namijenjena u prvom redu onima koji žele prevenirati bolest gušterače korištenjem pripravaka za prehranu od biljaka koje imaju najveću ljekovitost za gušteraču. U knjizi se na jednostavan i primjeren način opisuju simptomi bolesti gušterače, primjena ljekovitih pripravaka od raznih biljaka koje pridonose zdravlju gušterače.

e., napisao enciklopediju De materia medica (O ljekovitim tvarima). Ta je enciklopedija idućih 1 600 godina bila glavni farmakološki priručnik. ljekovite trave,ljekovito bilje,ljekoviti recepti,prirodno liječenje,jetra,želudac,hemoroidi,akne,dijabetes,čaj,neplodnost,ciste,srce,prirodni, Liječenje gušterače ljekovitim biljem Dušan Savković Ovaj priručnik namenjen je svima koji žele da spreče bolesti gušterače korišćenjem recepata od biljaka za koje te bolesti imaju najveću lekovitost. LIJEČENJE ŽUČI LJEKOVITIM BILJEM.

MARC zapis - ID: 86320 ... Dušan Savković LIJEČENJE GUŠTERAČE LJEKOVITIM BILJEM. Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži Osim toga, jedno istraživanje je pokazalo da ekstrakt poljske preslice može pomoći u regulaciji razine šećera u krvi i može potaknuti regeneraciju gušterače.

POVEZANE KNJIGE