Vodič za vlasnike obiteljskog smještaja

Vodič za vlasnike obiteljskog smještaja - Cicarelli, Anamarija | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cicarelli, Anamarija
DIMENZIJA
3,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Vodič za vlasnike obiteljskog smještaja.pdf
ISBN
3828202557600

OPIS

U ovom vodiču ćete pronaći ideje kako pripremiti apartman ili kuću za iznajmljivanje i još korisnih sacjeta o : -komunikacija sa gostom, -deset savjeta kako odogovoriti na upit -kako napisati opis svojih smještajnih jedinica -kako fotografirati apartman -najbolji način ostvarivanja rezervacija obitelljskog smještaja -poslovanje sa turističim agencijama -samostalno vođenje vlastitih apartmana -turistički portali za oglašavanje -kako se pripremiti za dolazak gosta -overbooking ili dupla rezervacija.

Autorica je u knjizi sažela svoje dugogodišnje iskustvo rada s privatnim ... Molimo dajte privolu za korištenje vaše email adrese! Pošalji A dok čekaš akademiju, pripremi se sa sveobuhvatnim vodičem za vlasnike obiteljskog smještaja novog doba i one koji će to postati On iznosi 45,00 kn za svaki glavni krevet, a 22,50 kn za svaki pomoćni. Članarinu će biti moguće prijaviti i preko usluge ePorezna, a godišnji iznos članarine moći će se platiti jednokratno do 31.

u bojama ; 21 cm. - ... Vodič za vlasnike obiteljskog smještaja.

POVEZANE KNJIGE