Dvorac bajki

Dvorac bajki PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Dvorac bajki.pdf
ISBN
3518963039982

OPIS

Otvorite čarobni dvorac koji sadrži 12 malih i jednu veću slikovnicu. Doživite uzbudljive avanture s junacima iz najljepsih bajki na svijetu. Uđite u svijet neobičnih događaja i otputujte u zemlje u kojima su čuda moguća. Pođite na izlet s Crvenkapicom, poletite s Petrom Panom, zaplesite sa Snjeguljicom, putujte s princom Tristanom i družite se s brojnim drugim junacima iz čarobnog Dvorca bajki!

stoljeća kada su na tom mjestu vlastelinstvo osnovali plemići Bot od Bajne, obitelj ugarskog podrijetla, koja je jedno stoljeće ranije dala dva hrvatska bana, Ivana (1493..) i Andriju (1505.-1507. Dvorac je sada u vlasnistvu Republike Hrvatske i iz godine u godinu jako propada, kroz desetljeca u dvorcu su razbijeni su prozori, ukradene brojne vrijedne umjetnine, namjestaj, skulpute, cak i kamene ograde. Dvorac je ukljucen u program Dodiri civilizacije kroz koji opcina Bosiljevo koja ga je dobila na uporabu odrzava. Dvorac bajki u izdanju Uliksa koji sadrži 12 malih i jednu veću slikovnicu najljepših bajki.

Doživite uzbudljive avanture s junacima iz najljepših bajki na svijetu. Uđite u svijet neobičnih događaja i otputujte u zemlje u kojima su čuda moguća.

POVEZANE KNJIGE