Uzmi vrijeme za sebe

Uzmi vrijeme za sebe - Exley, Helen | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Exley, Helen
DIMENZIJA
11,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Uzmi vrijeme za sebe.pdf
ISBN
7686853813055

OPIS

Knjižica koja govori koliko je u užurbanom i odviše složenom životu važno pronaći vremena i sjesti, otkriti čari svakog trenutka, udahnuti i disati i biti jedno s prirodom.Jednostavno – biti.Riječi najmudrijih pisaca i mislilaca na svijetu ponovno nam vraćaju predivan osjećaj za ljepotu i mir.

Jednostavno - biti. Riječi najmudrijih pisaca i mislilaca na svijetu ponovo nam vraćaju predivan osjećaj za ljepotu. UZMI VRIJEME ZA SEBE - helen exley (34114) - UZMI VRIJEME ZA SEBE je knjižica koja govori koliko je u užurbanom i odviše složenom životu važno pronaći vremena i sjesti, otkriti čari svakog trenutka, udahnuti i disati i biti jedno s ... Pregledavate: Uzmi vrijeme za sebe 129,00 kn 89,00 kn.

· Teško ti se zauzeti za sebe i izraziti svoju istinu, a ponekada neku svoju istinu, ne dozvoljavaš izraziti niti samoj sebi ... 👉 Štedi vrijeme, uzmi si vremena. U Julius Meinl inovativnim kapsulama s idealnom gramažom i aromom Julius Meinl kave - nalazi se tvoje vrijeme za sebe! ☕️ Brzo i jednostavno.

POVEZANE KNJIGE