Tehnike za brzo čitanje

Tehnike za brzo čitanje - Buzan, Tony | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Buzan, Tony
DIMENZIJA
12,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Tehnike za brzo čitanje.pdf
ISBN
8934118118287

OPIS

U ovoj knjižici, Tony Buzan opisuje svoje tehnike brzog čitanja kako bi vam pomogao da ubrzate svoju brzinu čitanja i transformirate svoju sposobnost razumijevanja informacija na radnom mjestu, tijekom studija i u slobodno vrijeme. Osmišljena osobito za zaposlene ljude, ova knjiga opisuje kako vaše oči i vaš mozak primaju i zadržavaju informacije te nudi praktične tehnike i vježbe za trenutnu primjenu novostečenih vještina. Tony Buzan je autor Mentalnih mapa i vodeći svjetski autoritet u području učenja i istraživanja mozga. Njegove su knjige doživjele veliki uspjeh u preko 100 zemalja i prevedene su na više od 30 jezika. Održava predavanja diljem svijeta i djeluje kao savjetnik mnogobrojnim multinacionalnim kompanijama i vladama.

Brzo čitanje nije jedan jedini postupak, već se radi o nizu različitih metoda koje, kad ih se koristi zajedno ili odvojeno, pomažu da se čita brže, ali uz jednako dobro razumijevanje ... Trening BRZO ČITANJE online verzija koju možete pohađati iz vaše sobe, kad god to poželite. Detaljno objašnjena tehnika brzog čitanja koju možete koristiti prilikom čitanja beletristike, stručne literature, stranih tekstova, čitanja sa ekrana itd. Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Mobilna mreža: 1,23kn/min Aleksandra Majkić, vlasnica Škole za brzo čitanje i mudro učenje, bila je jedna od gošći emisije Biznis na štiklama.

Popularna psihologija. Samopomoć ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Tehnike za brzo čitanje autora Buzan, Tony.

POVEZANE KNJIGE