Plaćena pratilja

Plaćena pratilja - Quick, Amanda | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Quick, Amanda
DIMENZIJA
8,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Plaćena pratilja.pdf
ISBN
4109096077272

OPIS

Grofu od St. Merryna treba žena. Njegove su namjere čisto praktične – jednostavno želi razumnu i prikladno ljupku osobu koja će u visokom društvu nekoliko tjedana glumiti njegovu zaručnicu. Želi se baviti važnijim stvarima, a lažna će zaručnica držati podalje one koje love muža, pa će se on moći posvetiti svojim planovima. Najjednostavnije rješenje je angažirati plaćenu pratilju. Na kraju krajeva, jadne žene koje moraju prihvatiti takvo zaposlenje zasigurno će biti zahvalne za svaku uslugu… Kad je upoznao gospođicu Elenoru Lodge, povjerovao je da je njegov problem riješen. Otrcana odjeća i podignuta kosa ne mogu prikriti njezino lijepo tijelo i vatru u zlatnim očima. Nesretne okolnosti u kojima se našla i tajni snovi o životu na pozornici – grofovu ponudu neosporno čine primamljivom….

Njegove su namjere čisto praktič... Grofu od St. Merryna treba žena.

Želi se baviti važnijim stvarima, a lažna će zaručnica držati podalje one koje love muža, pa će se on moći posvetiti svojim planovima. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Plaćena pratilja autora Quick, Amanda. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! - Idealna pratilja je dobro odgojena i dobro obrazovana dama koja posjeduje neokaljan ugled, vrste ivce, te blage i skromne karakteristike kad je rije o njezinu ponaanju i odijevanju.

POVEZANE KNJIGE