Ribe sredozemnog mora i atlantika leo

Ribe sredozemnog mora i atlantika leo - Debelius, Helmut | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Debelius, Helmut
DIMENZIJA
12,69 MB
NAZIV DATOTEKE
Ribe sredozemnog mora i atlantika leo.pdf
ISBN
6648769556472

OPIS

Ovaj stručno-popularan vodič omogućava vizualnu identifikaciju riba i daje informacije o važnim biološkim činjenicama pojedinih riba. Dosadašnja stručna izdanja u Hrvatskoj bila su ograničena samo na ribe koje obitavaju ili povremeno zalaze u Jadransko more. Za pojedine vrste i obitelji riba nema hrvatskih naziva. Iz tog razloga uz latinske nazive pojedinih vrsta dani su i njemački i engleski. Od hrvatskih naziva, radi velikog broja lokalnih, uzeto je samo ono najraširenije. Knjiga će zadovoljiti svakog ihtiologa, ronioca, ribara i sportskog ribolovca u potrazi za točnim biološkim podacima. Priručnik je ilustriran vrlo kvalitetnim fotografijama iz prirodnog okruženja riba.

Prijavi se Registriraj se Kategorije Smrznuta hrana. Voće i povrće ... more, vodene mase na Zemljinoj površini prosječno jednakih fizičko-kemijskih svojstava koje su međusobno povezane.

Snižena cijena! 28,00 KN Dostupno. Dodaj u košaricu Pogledaj.

POVEZANE KNJIGE