Lovačka kuhinja

Lovačka kuhinja - Kauzlarić, Boris | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kauzlarić, Boris
DIMENZIJA
8,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Lovačka kuhinja.pdf
ISBN
5863097840703

OPIS

Knjiga kuharskih recepata “Lovačka kuhinja“, Borisa Kauzlarića, nastala je kao svojevrstan kompendij autorovog dugogodišnjeg rada temeljenog na koliko snažnoj želji i maru da se ugodi njegovu visočanstvu gostu, toliko možda još i više težnji, vođenoj nemirnim duhom, za stalnim istraživanjem usmjerenim ka poboljšanjima i okusa i mirisa i dizajna jela od divljači. Ova specijalizirana kuharica sadrži stotinjak recepata podijeljenih u četiri skupine: hladna i topla predjela, juhe i temeljci, glavnajela te deserti od šumskog voća, a odlikuju je posebice jednostavnost i nezahtjevnost pripreme, te je stoga, osim u ugostiteljstvu, jednako dobro uporabljiva i u kućanstvima. Autora je u tom smislu vodila, kako je istaknuo, spoznaja da meso divljači kao namirnica više ne podrazumijevaekskluzivitet, da je ono dostupno širokoj gurmanskoj publici, u svim bolje opskrbljenim trgovačkim centrima.

Dimenzija : 23,5 x 18,5 cm. SADRŽAJ : HLADNA I TOPLA PREDJELA JUHE I TEMELJCI GLAVNA JELA DESERTI OD ŠUMSKOG VOĆA Za svaki naslov ima mnogo recepta sa fotografijom jela kako je prikazano na slikama. Pretraga članaka za ključne riječi "Lovačka kuhinja". Knjiga sadrži recepte za jela od fazana, prepelice, kamenjarka, divlje guske, patke, šljuke,trčke i goluba sa preciznim uputama i lijepim fotografijama. stevo karapandža MOJA LOVAČKA KUHINJA.

zračno oružje; lovačko oružje. Lovačke puške raznih proizvođača.

POVEZANE KNJIGE