Lovačka kuhinja

Lovačka kuhinja - Kauzlarić, Boris | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kauzlarić, Boris
DIMENZIJA
5,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Lovačka kuhinja.pdf
ISBN
7090830559525

OPIS

Knjiga kuharskih recepata “Lovačka kuhinja“, Borisa Kauzlarića, nastala je kao svojevrstan kompendij autorovog dugogodišnjeg rada temeljenog na koliko snažnoj želji i maru da se ugodi njegovu visočanstvu gostu, toliko možda još i više težnji, vođenoj nemirnim duhom, za stalnim istraživanjem usmjerenim ka poboljšanjima i okusa i mirisa i dizajna jela od divljači. Ova specijalizirana kuharica sadrži stotinjak recepata podijeljenih u četiri skupine: hladna i topla predjela, juhe i temeljci, glavnajela te deserti od šumskog voća, a odlikuju je posebice jednostavnost i nezahtjevnost pripreme, te je stoga, osim u ugostiteljstvu, jednako dobro uporabljiva i u kućanstvima. Autora je u tom smislu vodila, kako je istaknuo, spoznaja da meso divljači kao namirnica više ne podrazumijevaekskluzivitet, da je ono dostupno širokoj gurmanskoj publici, u svim bolje opskrbljenim trgovačkim centrima.

zračno oružje; lovačko oružje. Lovačke puške raznih proizvođača.

Krumpir očistimo, raspolovimo, posolimo, začinimo svježom paprikom, rajčicom, mrkvom isječenom na kolutiće i lukom, te dodamo … Kada su mi predložili da krenem u avanturicu s restoranima, nisam ni slutio koliko ću se puta iznenaditi... Na sreću, ugodno.

POVEZANE KNJIGE