Slučaj 6-4

Slučaj 6-4 - Yokoyama, Hideo | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Yokoyama, Hideo
DIMENZIJA
6,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Slučaj 6-4.pdf
ISBN
2251498438416

OPIS

Noćna mora koju nijedan roditelj ne bi mogao preživjeti. Slučaj koji nijedan detektiv nije mogao riješiti. Zaplet koji nijedan čitatelj ne može predvidjeti. Pet dana u siječnju 1989., roditelji sedmogodišnje učenice iz japanskog gradića sjedili su i slušali uvjete otmičara svoje kćeri. Nikad neće otkriti njegov identitet. Nikada više neće vidjeti svoju jedinicu. Idućih četrnaest godina japanska je javnost slušala isprike policije. Nikad neće zaboraviti fijasko od istrage koja je postala poznata kao „Slučaj 64“ i nikad neće oprostiti vlastima neuspjeh. Tijekom uobičajenog radnog tjedna potkraj 2002., načelnik policijskog odjela za medije naišao je na čitav niz propusta u istrazi. Nije mogao ni sanjati što će sve otkriti. Nikada ne bi ni tražio da je znao što će pronaći. „Klasičan zaplet koji odjednom postaje jedna od najupečatljivijih osvetničkih drama u suvremenoj detektivskoj fikciji. I najzahtjevniji čitatelji ostat će zapanjeni.” The Sunday Times „Neočekivano i istinski originalno. Nikad nisam pročitao ništa slično. Yokoyama je genijalac.“ The New York Times Book Review „Čudesno… Slučaj 64 iznimno je složeno djelo, prepuno vrhunski razrađenih likova, promjena percepcije i nepredvidivih obrata.“ The Wall Street Journal „Epski ambiciozan, Slučaj 64 otvara se poput cvijeta na proljetnom suncu, postajući pritom sve zanimljiviji.“ Daily Mail

Pet dana u siječnju 1989., roditelji sedmogodišnje učenice iz japanskog gradića sjedili su i slušali uvjete otmičara svoje kćeri. Nikad neće otkriti njegov identitet.… Slučaj 6-4 - Hideo Yokoyama.

najnovije . najnovije; najčitanije; Rouge preporuka: Osvetnička priča u modernom Japanu.

POVEZANE KNJIGE