Nastavljati put prema jaslicama

Nastavljati put prema jaslicama - Pruller-Jagenteufel, Veronika | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pruller-Jagenteufel, Veronika
DIMENZIJA
8,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Nastavljati put prema jaslicama.pdf
ISBN
1755954834482

OPIS

Autoricu ove knjige, bečku teologinju i pastoralnu asistenticu, pri pisanju je vodila misao da svoju vjeru i svoja pitanja, svoje traganje za Bogom te svoju obdarenost od Boga utemelji na, kako sama kaže, “osluškujućem dijalog s Biblijom i s kršćanskom tradicijom” tako da to i drugima postane prihvatljivo. Budući da je to, na svojevrstan način pokušavala i u radijskim emisijama, iz kojih je dijelom i nastala ova knjiga, temu je zaokružila tekstovima koji su donosili misli temeljene na izabranim biblijskim mjestima, svetačkim legendama i sličnim poticajima. Svakom tekstu je pod natuknicom “pozadina” pridodano ono što vrijedi znati o dotičnoj temi. Osim toga pridodane su i upute na teološke rasprave o njoj, a usto su dodani poticaji i impulsi “za produbljivanje” teme. Stoga će ovaj duhovni vodič biti od velike koristi za čitanje svakome tko dublje želi ući u to veliko i radosno otajstvo kršćanske vjere.

37-godišnja Irina radi kao sociolog u Caritasu. Prvih sedam mjeseci kod kuće je s djetetom bila ... Nakon što je vaše dijete ugrizlo u jaslicama vaša prva točka odgovor će vjerojatno biti s daycare osoblje osobi koja vas obavještava o oštar incidenta .

Boje se stranog, novog, drugačijeg. Nisu iskreni ni prema vlastitoj biračkoj mašineriji.

POVEZANE KNJIGE