Moje prve uspomene

Moje prve uspomene - Wright, Sally Ann | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wright, Sally Ann
DIMENZIJA
9,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Moje prve uspomene.pdf
ISBN
3250760261585

OPIS

Slikovnica je namijenjena djetetu i njegovim roditeljima od samog začeća do prvih godina djetetova života. Molitve prate razvoj i rast djeteta, a intonirane su biblijski, odnosno u povezanosti su sa crkvenom moliteljskom baštinom. Bogate ilustracije, uglavnom vrlo vedrog izraza, pridonose radosti prihvaćanja novoga života. U posebne rubrike upisuju se razni podaci. Tako će roditelji prije samog rođenja djeteta moći upisati za koje su se ime opredijelili, zatim ako su išli na ultrazvuk mogu priložiti tu sliku, navode datum, vrijeme i mjesto rođenja djeteta, njegovu težinu i dužinu, boju očiju, boju kose, otisak dlana… Među ostalim zanimljivim podacima postoje i rubrike o tome tko je prvi posjetio dijete i roditelje, tko sve spada u njegovu obitelj, određeno je mjesto za želje koje su bake i djedovi poželjeli svojim unucima i još mnogo sličnih podataka i sadržaja koje će djetetu kad odraste, a svakako i mnogo kasnije, biti zaista draga uspomena. Knjiga je zaista odličan poklon roditeljima još dok je dijete u majčinoj utrobi ili kad se ono rodi.

Pred kraj rata u junu 1918. zamenio je formacijsko mesto sa generalom Bojovićem i postavljen je za načelnika štaba Vrhovne komande ... Album moje prve svete pričesti - Album je oslikana knjiga u koju prvopričesnici upisuju najvažnije događaje, uspomene i osobe u svome vjerskom odrastanju, lijepe fotografije, mogu se kreativno izražavati ispisujući molitve, misli i osjećaje ili opisujući poticajna događanja.

Bogate ilustracije, uglavnom vrlo vedrog izraza, pridonose radosti prihvaćanja novoga života. U posebne rubrike upisuju se razni podaci.

POVEZANE KNJIGE