Kako programirati 20 igrica u Scratchu

Kako programirati 20 igrica u Scratchu - Wainewright, Max | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wainewright, Max
DIMENZIJA
8,54 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako programirati 20 igrica u Scratchu.pdf
ISBN
2291859623860

OPIS

Naučite programirati i izradite 20 fantastičnih igrica! Svoju kreativnost, ideje i zamisli pretočite u interaktivne igrice prepune akcije, zanimljivih likova, animacija i zvukova. Uđite u svijet programiranja i izradite vlastite igrice! Uz pomoć fantastičnih robota te jasnih i detaljnih uputa, ova će vas knjiga naučiti svim potrebnim naredbama u Scratchu za programiranje 20 nevjerojatnih igrica koje ćete moći igrati i podijeliti s prijateljima. Ne samo da ćete naučiti kako izraditi igrice nego ćete se i zabaviti igrajući ih. U ovoj knjizi koristimo jednostavan, ali moćan programski jezik koji se naziva Scratch. Osmišljen je kako bi bio zanimljiv, jasan, zabavan i lako pristupačan djeci i roditeljima. Može se besplatno preuzeti i lako se usvaja. Igrice su razvrstane prema težini, što omogućava i potpunim početnicima da napreduju i postanu pravi stručnjaci u programiranju. Započnite izradom kratkih programa i isprobavajte različite dijelove, primjerice, napravite dio programa koji će natjerati igrača, tj. junaka igrice, da se uokolo kreće. Iskušavajte taj dio prije nego što dodate druge elemente. Nakon toga možete dodavati detalje kao što su animacije ili prilagođavanje sustava bodovanja. Zamolite prijatelje i članove obitelji da isprobaju vaše igrice. Jesu li im potrebne upute? Jesu li igrice preteške ili prelagane? Nastavite eksperimentirati i ne odustajte. Ponekad ćete morati početi iznova, no i to je sastavni dio programiranja. Uživajte u igri, učenju i svijetu programiranja!

Podržava oko 20 različitih programskih jezika. 2) CodeCombat.

Svoju kreativnost, ideje i zamisli pretočite u interaktivne igrice prepune akcije, zanimljivih likova, animacija i zvukova. Uđite u svijet programiranja i izradite vlastite igrice! Uz pomoć fantastičnih robota te jasnih i detaljnih uputa, ova će vas knjiga naučiti svim potrebnim ... Ana Budojević, Anita Kanić: ISTRAŽITE SCRATCH 3.0 - priručnik za rano učenje programiranja Priručnik je namijenjen svima onima koji žele naučiti kako kreirati animacije, interaktivne priče ili igre te micro:bit projekte, programirajući u Scratchu 3.0. Uđite u svijet programiranja i izradite vlastite igrice koristeći programski jezik Scratch! Nakon osnovnih pojmova programiranja koje je Max Wainewright predstavio u knjizi Kako programirati, u ovom priručniku pokazuje kako izraditi 20 zanimljivih igrica.

POVEZANE KNJIGE