Hrvatsko češki priručni rječnik

Hrvatsko češki priručni rječnik Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatsko češki priručni rječnik.pdf
ISBN
9517387651644

OPIS

Idealni priručni rječnik džepnog formata s više od 2500 riječi, posebno namijenjen svim osobama koje se bave turizmom. – Izrazi pri upoznavanju i pozdravljanju – Iznajmljivanje smještaja – Usluge i plaćanja – Prigovori i zabrane – Jela i pića – Kupovanje i mnoštvo drugih izraza potrebnih za svakodnevnu komunikaciju

Ne propustite naše nove akcije i uštede, pretplati se na newsletter: Obavijesti me! Tvoju e-mail adresu nećemo prosljeđivati trećim osobama niti koristiti u druge svrhe, a možeš se odjaviti u bilo kojem trenutku. Hrvatska prijevod u rječniku hrvatski - češki u Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. HRVATSKO ČEŠKI PRIRUČNI RJEČNIK - ivana bašić, anna pleadin (94552) - Idealni priručni rječnik džepnog formata s više od 2500 riječi, posebno namijenjen svim osobama koje se bave turizmom.- Izrazi pri upoznavanju i pozdravljanju-... Idealni priručni rječnik džepnog formata s više od 2500 riječi, posebno namijenjen svim osobama koje se bave turizmom.

Nadamo se da će Vam naš automatski prevodilac pomoći i olakšati Hrvatsko-Češki prevod teksta. Naš sajt vam može momoći i kao rečnik i kao prevodilac za ceo tekst. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Hrvatsko češki priručni rječnik autora .

POVEZANE KNJIGE