BIP – Novi Zavjet

BIP – Novi Zavjet PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,55 MB
NAZIV DATOTEKE
BIP – Novi Zavjet.pdf
ISBN
1904910529673

OPIS

Ova bogato ilustrirana knjiga cjelovit je prikaz koji omogućuje upoznavanje povijesnih, književnih i religijskih činjenica Biblije. Ova je knjiga namijenjena i onima koji Bibliju već imaju, ali i onomu tko je želi poslušati prvi put. Nije neka puka antologija nekih odabranih i ilustriranih biblijskih tekstova, nego povijesni presjek koji prati cjelovito biblijsku poruku nastojeći odabrati razne događaje i njihovo značenje. Zajedno sa sveskom Starog zavjeta, u ovome opsežnom svesku dostupan je cjelovit i uistinu iscrpan prikaz Biblije koji će djeci i mladima omogućiti uvid u njezine povijesne, književne i religijske činjenice, kao i dublje razumijevanje korijenȢ civilizacije i religije. Tekst vodi računa o novijim znanstvenim istraživanjima, popraćen je biblijskim citatima, a u novom izdanju obogaćen i mnoštvom novih ilustracija, upečatljivih fotografija i zemljovida.

postojalo i aramejsko Matejevo evanđelje, no o njemu nemamo čvrstih dokaza. 7Tada Herod potajno dozva mudrace i razazna od njih vrijeme kad se pojavila zvijezda. 8Zatim ih posla u Betlehem: "Pođite, reče, i pomno se raspitajte za dijete.

Cijena: BIP Stari zavjet 150 kn. Lois Rock: ILUSTRIRANA BIBLIJA ZA DJECU - Ova bogato ilustrirana knjiga sadrži najvažnije događaje Staroga i Novoga zavjeta, prepričane na zanimljiv i suvremen način prilagođen djeci. Video verzija Ovaj odlomak uvodi niz od tzv.

POVEZANE KNJIGE