Liječenje želuca ljekovitim biljem

Liječenje želuca ljekovitim biljem - Keršek,Emil | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Keršek,Emil
DIMENZIJA
11,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Liječenje želuca ljekovitim biljem.pdf
ISBN
3492926257689

OPIS

Ova je knjiga namijenjena u prvom redu onima koji žele znati više o sprječavanju bolesti želuca uz korištenje raznih pripravaka od ljekovitih i jestivih biljaka. U knjizi su na jednostavan način opisani simptomi bolesti, te ljekoviti pripravci koji se preporučuju za primjenu.

39,90 KN Oprez! Zbog želučane kiseline javljaju se problemi sa sinusima, probadanje u prsima, upala pluća i jednjaka, u ekstremnim slučajevima i rak... Problemi u gornjem dijelu probavnog sustava mogu uzrokovati tegobe poput pečenja u želucu, boli u gornjem dijelu abdomena, nadimanja, podrigivanja ... Gastritis je upala sluznice želuca koju može uzrokovati prekomjerno nakupljanje žuči, lijekovi, autoimune bolesti, nepravilna prehrana, pretjerano konzumiranje alkohola i mnogi drugi faktori.

Liječenje gastritisa počinje s promjenom prehrane, koja može donijeti trajno izlječenje. Sustavno liječenje ljekovitim biljem, barem u Europi, započelo je kad je grčki liječnik Dioskorid, koji je živio u prvom stoljeću n. e., napisao enciklopediju De materia medica (O ljekovitim tvarima).

POVEZANE KNJIGE