Hotel na jezeru

Hotel na jezeru - Brookner, Anita | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brookner, Anita
DIMENZIJA
12,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Hotel na jezeru.pdf
ISBN
8205125775326

OPIS

Edith Hope, spisateljica solidno komercijalnih ljubavnih romana, odlučila je poslušati prijateljičin savjet – sklonit će se s očiju javnosti na neko vrijeme, ne bi li se iskupila za svoju pustolovinu, i vratit će se za mjesec dana, i to pametnija i dolično skrušena. Odlazi u hotel na jezeru. No, ondje upoznaje gospodina Nevillea, inteligentnog, lijepog, u društvenom smislu prikladnog, no posve bezdušnog muškarca.

Hotel raspolaže sa 34 sobe: dvokrevetne, trokrevetne, porodične i superior sobe. Hotel Majerca je divan boutique hotel koji se nalazi na Bohinjskom jezeru u Sloveniji. Predstavlja savršeno mjesto za odmor. Terasa Na Jezeru, Trakoscan: See 6 unbiased reviews of Terasa Na Jezeru, rated 2 of 5 on Tripadvisor. U srcu istočne Srbije U podnožju plаnine Crni Vrh, na 17 kilometara od Bora, planinski vodotoci 1959.

V.B.Z. online ne izvršava uslugu dostave već za nas uslugu pružaju vanjski suradnici. Otkazivanje u većini hotela.

POVEZANE KNJIGE