Top destinacije – hrvatska obala s Columbom

Top destinacije – hrvatska obala s Columbom PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Top destinacije – hrvatska obala s Columbom.pdf
ISBN
7181045037865

OPIS

Planirate odmor sa svojim ljubimcem? Želite saznati sve o DOG FRIENDLY destinacijama na hrvatskoj obali iz prve ruke? Ultimativni vodič za putovanje hrvatskom obalom detaljno opisuje više od 50 najpopularnijih ljetnih destinacija, od Umaga do Cavtata. Autori popularnog televizijskog serijala “Top destinacije – Hrvatska obala” otkrivaju vam najbolje od najboljeg, uz pregršt zanimljivosti, savjeta i preporuka. U ovom drugom dopunjenom izdanju, autori su istražili sve “dog friendly” destinacije koje su osobno proputovali sa svojim četveronožnim ljubimcem. Pronađite sve o psećim plažama, preporukama za putovanje sa psom, brojne korisne savjete i kontakte veterinara u destinacijama i okolici. Ova knjiga je nezaobilazno štivo za sve vlasnike pasa koji žele kvalitetno provesti svoj godišnji odmor na hrvatskoj obali zajedno sa svojim ljubimcima.

Blog postovi. Destinacije u Hrvatskoj Hrvatska - Info, ljetovanje, putovanje, smještaj. Hrvatska, zemlja tisuću otoka, obasjana suncem i okupana toplim Jadranskim morem.

100 vodećih hrvatskih restorana i njihovi recepti 2013. 80,00 kn.

POVEZANE KNJIGE