Projektni menadžment

Projektni menadžment - Baljkas, Stipe | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Baljkas, Stipe
DIMENZIJA
6,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Projektni menadžment.pdf
ISBN
6252159994665

OPIS

Mišljenja sam da je knjiga izvrsno djelo ne samo iz područja projektnog menadžmenta već i na njega naslonjenoga organizacijskog menadžmenta.Projektni menadžment je obrađen iz svih relevantnih aspekata: strateškog, procesnog, organizacijskog, ekonomskog, sociološkog, kadrovskog itd. Bogato citatima, djelo obiluje vlastitim razmišljanjima autora koja upućuju ne samo na njihovu sposobnost da smisleno obuhvate tu zahtjevnu cjelinu već i njezinu praktičnost. Sadržaj vodi čitatelje do novih i za njih primjenjivih spoznaja. Kjniga ima veliku praktičnu vrijednost i zbog toga bi mogla imati i međunarodnu važnost.

Dodaj u listu želja. PROJEKTNI MENADŽMENT.

Pisanjem prijedloga projekta, neprofitne organizacije pokušavaju osigurati financijska sredstva koja su im potrebna za provođenje projekta i pružanje usluga određenoj ciljnoj ... Projektni menadžment, kao proces sustavnog ciljno integriranog vođenja raspoloživih ljudskih potencijala i logističkih tokova ograničenih materijalnih, financijskih i informacijskih resursa kroz procese projektne realizacije u svrhu efektivnog i efikasnog ostvarivanja unaprijed postavljenih projektnih ciljeva u pogledu obuhvata, troškova ... Pohađanjem obuke Projektni menadžment uvidela sam da pojedine zadatke, koje inače interno ne definišemo kao projekte, možemo da na mnogo efikasniji način završimo ako primenimo metode upravljanja projektima. Projektnu povelju i Registar rizika već nastojim da primenjujem, a planiranje projekata je sada detaljnije i sadržajnije. Projektni menadžer je profesionalac na polju projektnog menadžmenta.Oni imaju odgovornost planiranja i izvedbe bilo kakvog projekta, kao oni koji se odnose na građevinsku industriju, arhitekturu ili razvoj softwarea.Mnoga druga polja u produkciji, dizajnu i uslužnim industrijama također imaju projektne menadžere.

POVEZANE KNJIGE