Od glavobolje do raka

Od glavobolje do raka - Ing.Crnić, Dragutin | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ing.Crnić, Dragutin
DIMENZIJA
11,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Od glavobolje do raka.pdf
ISBN
6157341693409

OPIS

Prvi dio knjige posvećen je raku i borbi protiv te opake bolesti prirodnim sredstvima. Drugi dio odnosi se na savjete, recepte i preporuke za ostale bolesti. Između mnogih recepata za pojedinu bolest autor je izabrao po jedan prokušan recept. Ova knjiga i knjiga “”Radiestezija – stvarnost ili fantazija”” čine cjelinu.

Zeleni čaj već je više od 4 hiljade godina vrlo cijenjen napitak u azijskim zemljama, ne samo zbog svog osvježavajućeg i aromatičnog ukusa, već i zbog toga što je izrazito zdrav i korišten je za liječenje doslovno svega, od glavobolje do depresije. Todt: F1 ne pati od raka nego od glavobolje ... Mislim da možete postići mnogo više ako ignorirate sukobe i mogu reći da mi do sada nije išlo loše.

Za razliku od glavobolje, migrena se smatra kroničnom bolešću.Migrena se obično javlja u mlađoj životnoj dobi, često je i nasljedna, a od nje boluje oko 25 % čovječanstva.Aura kod migrene je moderan termin za simptome koji prethode pojavi migrene. U ove simptome spadaju oslabljen vid, svjetlucanje pred očima, bolovi u mišićima, umor, nervoza i zijevanje. Dragutin Crnić - Od glavobolje do raka Nakladnik: Cipetić Kastav 2003.

POVEZANE KNJIGE