Oni koji su voljeni

Oni koji su voljeni - Hislop, Victoria | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hislop, Victoria
DIMENZIJA
12,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Oni koji su voljeni.pdf
ISBN
5854756595067

OPIS

Atena 1941. Nakon desetljećā političke nesigurnosti Grčka je ideološki duboko podijeljena zemlja. Petnaestogodišnja Temis najmlađe je dijete u obitelji u kojoj se jedni priklanjaju desnici, a drugi ljevici. Nacistička okupacija dodatno zaoštrava sukobe među onima koje voli. S nacistima dolazi i glad, a kad joj pred učima od gladi umre najbolja prijateljica, Temis se angažira u pokretu otpora. Životni put dovest će je do nemoguće situacije u kojoj će morati odabrati između vlastitih uvjerenja i želje za životom…

Posle nekoliko decenija političke neizvesnosti, Grčka se podelila na levicu i desnicu kad su je okupirali Nemci.Petnaestogodišnja Temida dolazi iz porodice koju su te političke razlike podelile ... Oni koji su voljeni, roman Victorije Hislop, epska je priča o jednoj običnoj ženi i jednoj običnoj obitelji u burnim vremenima 20. stoljeća.

Pročitaj više Meki uvez 432 str. Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Oni koji su voljeni Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE