Ja dobra, ja zla

Ja dobra, ja zla - Land, Ali | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Land, Ali
DIMENZIJA
7,95 MB
NAZIV DATOTEKE
Ja dobra, ja zla.pdf
ISBN
3864314465170

OPIS

JA DOBRA, JA ZLA je senzacionalan debitantski roman Ali Land, napeti psihološki triler koji se tako lako ne ispušta iz ruku. „Novo ime. Nova obitelj. Nova. Novcata. Ja.“ Anniena majka je serijski ubojica. Annie nema izbora: majku ne može zaustaviti pa je mora prijaviti policiji. Kad dobije novu, udomiteljsku obitelj i novo ime – Milly – nada se novome početku. Sad će zacijelo moći biti onakva kakva želi. No kako se približava dan suđenja njezinoj majci, tajne iz Millyne prošlosti neće joj dati spavati. Jer majka joj je serijski ubojica. A krv nije voda… Roman JA DOBRA, JA ZLA odmah po objavljivanju zaposjeo je vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga, a kritičari su Ali Land proglasili novim velikim imenom psihološkog trilera.

Zašto se protivimo volji Božijoj? Zato što smo u ratu duhovnom… Zbog svega toga je rat i borba između dobra i zla. Mi želimo da budemo dobri, a duhovi pod nebom ne žele da mi imamo ni jednu dobru osobinu nego samo negativne osobine. Ekonomie dobra a zla book.

Лента о философе Ницше и его друге Поле Рэ, живущих втроём с дамой. Светские беседы о социал-демократии... Dakle, posmatrajuci odavde sav taj haos koji se rađao i rađa se iz "war on terror", koliko je tu zaista oštra granica izmedju dobra i zla ovde? Autor u naslovu postavlja pitanje: "Gde je granica između dobra i zla?", a zatim u tekstu piše i upoređuje NATO i islamske teroriste. Tomáš Sedláček.

POVEZANE KNJIGE